Bosh sahifa
Katalog
Su-vid haqida
Biz haqimizda
Ishlab chiqarish
Biznes uchun
“Buxoro” sabzavot aralashmasi
Tarkibi
‣
Qovoq, baqlajon, brokkoli aralashmasi va gulkaram
Oziqlanish qiymati:
‣
Yog’lar — 0,18
‣
Oqsillar — 1,62
‣
Uglevodlar — 5,81
‣
Kaloriyalar — 28,47
100 g mahsulot uchun
Su-vid mahsulotlarini qanday tayyorlash kerak
Usul №1: Plitada
Kastrulni suv bilan olib, o’rtacha quvvatda isitishga qo’ying;
Mahsulotli paketni muzlatgichdan oling va to’g’ridan-to’g’ri paketda qizigan suvli kastrulga joylashtiring;
15 daqiqa davomida isitib, paketni ehtiyotkorlik bilan olib chiqing, oching va tarelkaga qo’ying;
Mazali tushlik yoki kechki ovqatdan rohatlaning.
Usul №2: Issiq suvda
Istalgan chuqur idishni (kastrul, cho’mich, tova) oling va uni rakovina ichiga qo’ying;
Issiq suvni yoqing, suv oqimini rakovinaning ichidagi idishni to’ldiradigan qilib yo’naltiring;
Mahsulotli paketni muzlatgichdan oling va to’g’ridan-to’g’ri paketda issiq suv ostiga qo’ying. Suvni o’chirmasdan, shu holatda 10-15 daqiqa qoldiring;
Paketni ehtiyotkorlik bilan olib chiqing, oching va tarelkaga qo’ying, mazali tushlik yoki kechki ovqatdan rohatlaning.
Usul №3: Termostat yordamida
Istalgan idishga (kastrul, plastik konteyner va boshqalar) suv quying va termostat apparatini joylashtiring;
Suvni 65°C darajaga qadar isitish uchun haroratni sozlang va suv isitilguncha kuting;
Mahsulotli paketni muzlatgichdan oling va to’g’ridan-to’g’ri paketda issiq suvga joylashtiring;
15 daqiqa davomida isitib, paketni ehtiyotkorlik bilan olib chiqing, oching va tarelkaga qo’ying;
Mazali tushlik yoki kechki ovqatdan rohatlaning.
Made on
Tilda