Bosh sahifa
Katalog
Su-vid haqida
Biz haqimizda
Ishlab chiqarish
Biznes uchun
Katalog
Su-vid sabzavotlari
Qovoq
Brokkoli va gulkaram aralashmasi
Gulkaram
Qovoqcha
Shirador va mayin su-vid qovoqcha, yengil salatlar va sho‘rvalar uchun ideal.
Baqlajon
To‘yingan ta’m va sog‘lom ovqatlanish uchun su-vid usulida tayyorlangan baqlajon foydasi
Brokkoli
Ziravorlarda tozalangan pomidor
Shirin bolgar qalampiri
Pomidor
Lavlagi
Sabzi
Qobig’i bo’lmagan qovoqcha
Kartoshka
Makkajo’xori
Yana ko’rsatish
Sabzavotli aralashmalar
Sabzavot aralashmasi “Ratatouille”
Ziravorlar bilan “Ratatouille” sabzavot aralashmasi
“Buxoro” sabzavot aralashmasi
Ziravorlar bilan “Buxoro” sabzavot aralashmasi
“Toshkent” sabzavot aralashmasi
Ziravorlar bilan “Toshkent” sabzavot aralashmasi
Olivye
Fransuz salati
Afzalliklar
Haddan tashqari pishirish yoki quritishdan saqlaning.
Yagona issiqlik bilan ishlov berish.
Mahsulotning tabiiy tuzilishi, barcha foydali moddalari va xususiyatlari saqlanib qoladi.
Mahsulotlar uzoq vaqt davomida muzlatgichda asl vakuumli qadoqlarda saqlanadi.
Sabzavotlar o'zlarining foydali xususiyatlarini to'liq saqlab qoladilar.
Made on
Tilda